Bečići

Destinacija za porodični odmor
/fajlovi/city/becici-928.png

Bečići

Prelepo turističko mesto Bečići smešteno je duž obale Jadranskog mora u Crnoj Gori. Nalazi se nedaleko od Budve, jednog od najpopularnijih turističkih destinacija u regionu. Sa svojom peščanom plažom, tirkiznim morem i impresivnim planinskim pejzažem u pozadini, Bečići privlače hiljade turista svake godine.

Glavna atrakcija ove destinacije je svakako plaža, koja se smatra jednom od najlepših u Crnoj Gori. Dugačka je oko 2 kilometra i ima mekan, sitan pesak koji je prijatan za šetnju i ležanje. Plaža je dobitnik Plave zastavice, što svedoči o njenom visokom kvalitetu i čistoći. Pored sunčanja i kupanja, posetioci mogu uživati u raznim vodenim sportovima kao što su ronjenje, jedrenje na dasci ili vožnja pedalina.

Bečići nude raznolike mogućnosti smeštaja za turiste. Mnogi od njih su smešteni tik uz plažu, pružajući neverovatan pogled na more. Turisti takođe mogu uživati u brojnim restoranima, kafićima i barovima koji nude raznovrsnu kuhinju i pića. Noćni život je takođe vrlo aktivan, sa klubovima i diskotekama koje oživljavaju tokom letnjih meseci.

Pored uživanja na plaži, posetioci mogu istražiti okolinu i posetiti neke od obližnjih znamenitosti. Budva, udaljena samo nekoliko kilometara, nudi bogatu istoriju i kulturno nasleđe, sa prelepim starim gradom koji je okružen zidinama. Ili istraživanje nacionalnih parkova Crne Gore, Lovćen i Skadarsko jezero.

Mesto je poznato i po svojoj blagoj klimi, sa toplim letima i blagim zimama, što ga čini privlačnim tokom cele godine. Osim toga, Bečići su takođe povoljan izbor za porodični odmor, jer pružaju sigurno i prijateljsko okruženje.

Vremenska prognoza Bečići

Vreme danas

Sunčano

Brzina vetra: 8.9 km/h

21.06.

32 °C
Sunčano

22.06.

29.1 °C
Sunčano

23.06.

26.8 °C
Sunčano

24.06.

26 °C
Sunčano

25.06.

23.2 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

26.06.

28.3 °C
Sunčano

Bečići hoteli i apartmani

Sortiranje prema

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info