Filzmoos

Najnovije ponude
/fajlovi/city/filzmoos-455.jpg

Filzmoos

Filzmoos je romantično austrijsko selo koje se nalazi u dolini podno Dachsteina. Popularna je destinacija tokom cele godine, tokom leta i jeseni predstavlja odličnu bazu za pešačenje i planinarenje, postoji širok izbor staza koje su pristupačne, slikovite i potpuno očaravajuće. Tokom zime uživajte u skijanju jer je Filzmoos u sastavu ski područja SKI AMADE, udaljeno samo 10 minuta vožnje do svetski poznatog Flachau. Idealno porodično skijalište sa vrlo dobrim hotelima direktno na skijaškim stazama, preporučuje se početnicima ili onima koji žele obnoviti umeće skijanja. U mestu se nalaze svi uobičajeni turistički sadržaji, a atmosfera je vrlo topla, sa naglaskom na porodicu.
Najveća prednost FLACHAU skijališta je njegova blizina autoputa i lak i brz pristup. Uprkos velikom broju skijaša, na žičarima nema gužve. Staze su dugačke i uređene, tako da nude odlično skijanje. Staza Fliing Mocart duga je 4,3 km, a možete uživati u noćnom skijanju na glavnoj stanici Achter Jet. Brojne prodavnice, restorani, barovi i drugi sadržaji (sankanje, prirodno i veštačko klizalište, hokej na ledu...) obezbediće vam nezaboravan odmor. Iz grada Flahaua dolazi i čuveni austrijski skijaš Herman Majer, po kome je i nazvana veoma popularna staza, a na kojoj se svake godine održava trka Svetskog kupa.

VAGRAIN je alpski grad u blizini autoputa 15 minuta od Flachau. Ski liftovi u Vagrajnu i obližnjem Flachau povezani su posebnim uređajem pod nazivom žičara G-Link Vagrajn, koja se smatra jednom od najmodernijih i najvećih te vrste na svetu, koja može da primi čak 130 putnika.
Dužina ski staza: 120 kmDužina ski staza: 120 km
Ski lift sa tanjirom: 18Ski lift sa tanjirom: 18
Sedežnice: 16Sedežnice: 16
Žičara sa kabinom: 11Žičara sa kabinom: 11
Plave staze: 30Plave staze: 30
Crvene staze: 81Crvene staze: 81
Crne staze: 4Crne staze: 4
Dužina staza za skijaško trčanje: 89 kmDužina staza za skijaško trčanje: 89 km
Veštački snegVeštački sneg

Vremenska prognoza Filzmoos

Vreme danas

Sunčano uz povremenu oblačnost

Brzina vetra: 6.1 km/h

25.07.

13.4 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

26.07.

14.3 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

27.07.

16.9 °C
Sunčano

28.07.

12.6 °C
Magla

29.07.

10.7 °C
Sunčano

30.07.

14.4 °C
Sunčano

Filzmoos hoteli i apartmani

Sortiranje prema

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info