Kumbor

Malo primorsko mesto na obali Bokokotorskog zaliva
/fajlovi/city/kumbor-649.png

Kumbor

Kumbor je malo primorsko mesto, nalazi se na samoj obali Bokokotorskog zaliva, izmedju Meljina i Bijele. Ovo slikovito mesto oduvek je privlačilo posetioce svojom prirodnim lepotama, toplom mediteranskom klimom i bogatom istorijom.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Kumbora je njegova prelepa plaža. Dugačka peščana plaža sa kristalno čistim morem pruža idealne uslove za sunčanje i kupanje. Ljubitelji sportova na vodi mogu uživati u jedrenju, ronjenju, skijanju na vodi i mnogim drugim aktivnostima. Osim toga, okolna brda pružaju mogućnosti za pešačenje i planinarenje, pružajući neverovatan pogled na zaliv i okolinu.

U blizini ovog mesta nalazi se stari grad Herceg Novi gde možete istražiti uske ulice, tvrđave i crkve koje odišu istorijom. Takođe, nedaleko od Kumbora nalazi se i manastir Savina, koji datira iz 11. veka i predstavlja duhovno i kulturno blago regije.

U poslednjim godinama, Kumbor je postao i poznat po svojim modernim turističkim kompleksima i luksuznim hotelima. U skladu sa time, razvijena je i turistička infrastruktura koja zadovoljava sve potrebe posetilaca. Restorani u Kumboru nude ukusnu morsku hranu i tradicionalne crnogorske specijalitete, dok su barovi i klubovi idealni za noćni provod.

Ova destinacija sa razlogom privlači sve veći broj turista. Idealna je kako za one koji traže mir i opuštanje na prelepim plažama, tako i za turiste koji žele avanturu i istraživanje prirodnih lepota.

Vremenska prognoza Kumbor

Vreme danas

Sunčano

Brzina vetra: 19.1 km/h

26.07.

25.1 °C
Sunčano

27.07.

25.7 °C
Sunčano

28.07.

21.1 °C
Sunčano

29.07.

23.1 °C
Sunčano

30.07.

25.2 °C
Sunčano

31.07.

28.4 °C
Sunčano

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info