Schladming letovanje 2024

Najnovije ponude
/fajlovi/city/schladming-879.jpg

Schladming

Skijaško područje SCHLADMING u pokrajini Štajerska čine četiri planine sa povezanim skijaškim stazama (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen i Reiteralm), i deo je poznatog skijaškog područja SKI AMADE. Schaldming je poznat po noćnom slalomu i FIS trci u Svetskom kupu crnom stazom do centra Schladminga, i koju prate hiljade posetioca. Samo mesto je prepuno prodavnica, barova, restorana. Skijalište je pokriveno sa najmodernijim topovima za sneg i nudi noćno skijanje na 3 km skijaških staza. Dodajemo i da je skijalište 2018. godine ocenjeno sa 5*.
Schladming, poznato skijalište na kojem se redovno održava Svetski kup u alpskom skijanju, doživelo je značajne transformacije u poslednjim godinama, te je sada postalo jedno od najvećih i najmodernijih skijališta u Austriji. Osim impresivnog skijanja, Schladming nudi bogat izbor dodatnih aktivnosti, uključujući i najdužu stazu za sankanje u Štajerskoj, koja se prostire na čak 7 kilometara. Ski centar se ponosi jednim od najsavremenijih sistema za veštačko osnežavanje u Evropi i ima povezanost sa glečerom Dachstein, što omogućava skijanje tokom cele godine.

Nakon skijanja, zabava ne prestaje! Tu su i 3 kilometra staza za noćno skijanje, a posetioci mogu uživati u aktivnostima poput noćnog sankanja, klizanja, vožnje u zapregama, relaksacije u bazenima i saunama te istraživanju raznovrsnih restorana.
Ski lift sa tanjirom: 14Ski lift sa tanjirom: 14
Sedežnice: 22Sedežnice: 22
Žičara sa kabinom: 8Žičara sa kabinom: 8
Plave staze: 46 kmPlave staze: 46 km
Crvene staze: 68 kmCrvene staze: 68 km
Crne staze: 8 kmCrne staze: 8 km

Vremenska prognoza Schladming

Vreme danas

Kiša

Brzina vetra: 10.8 km/h

24.04.

5.9 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

25.04.

3.8 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

26.04.

8.6 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

27.04.

12.2 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

28.04.

18.3 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

29.04.

22 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Saznaj više