Borovec

Najnovije ponude
/fajlovi/city/borovec-723.png

Borovec

Borovec, smešten u blizini Sofije, glavnog grada Bugarske, jedno je od najlepših i najpopularnijih zimskih odmarališta na Balkanu. Ovo slikovito mesto oduševljava posetioce svojom predivnom prirodom, izvanrednim skijalištima i šarmantnim seoskim ambijentom. Ima preko 58 km staza za skijanje i snowboarding, s različitim težinama kako bi zadovoljio sve nivoe iskustva. Skijalište je opremljeno modernim žičarama i stazama koje su često otvorene od novembra do aprila. Ovo područje okružuju spektakularni planinski pejzaži s bujnim šumama, kristalno čistim jezerima i planinskim potocima. Leti, Borovec nudi odlične staze za planinarenje, biciklizam i jahanje.
Borovec se ponosi širokim rasponom staza koje odgovaraju svim nivoima iskustva. Od blagih padina za početnike do izazovnih staza za profesionalne skijaše i snowboardere. Staze su dobro održavane i označene, a moderne žičare brzo vas vraćaju na vrh planine kako biste maksimalno iskoristili svoje vreme na stazi.

Oprobajte se u jedinstvenom iskustvu noćnog skijanja na posebno osvijetljenim stazama. Za one koji vole izazove i akrobacije, Borovec ima snow parkove s raznim elementima poput skakaonica i rampi.

Ako ste početnik ili želite poboljšati svoje veštine, u ponudi su kvalitetne škole skijanja s iskusnim instruktorima, bez obzira na vaš uzrast ili nivo iskustva.

Borovec je često domaćin brojnim skijaškim takmičenjima i događanjima, privlačeći profesionalce iz celog sveta. Posetioci često imaju priliku da gledaju neka od najuzbudljivijih skijaških trka.
Dužina ski staza: 58 kmDužina ski staza: 58 km
Ski lift sa tanjirom: 8Ski lift sa tanjirom: 8
Sedežnice: 4Sedežnice: 4
Žičara sa kabinom: 1Žičara sa kabinom: 1
Plave staze: 24 kmPlave staze: 24 km
Crvene staze: 29 kmCrvene staze: 29 km
Crne staze: 5 kmCrne staze: 5 km
Staze za surfovanjeStaze za surfovanje
Veštački snegVeštački sneg
  • Nadmorska visina

    1315 - 2550 m

Poznata skijališta u blizini

Vremenska prognoza Borovec

Vreme danas

Grmnjavina sa kišom

Brzina vetra: 4 km/h

25.07.

14.3 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

26.07.

13.3 °C
Sunčano

27.07.

16.1 °C
Sunčano

28.07.

18.2 °C
Sunčano

29.07.

16.7 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

30.07.

14.8 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

Borovec hoteli i apartmani

Sortiranje prema

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info