Val Senales, Trentino-Tirol / Dolomiti

Najnovije ponude
/fajlovi/city/val-senales-trentino-tirol-dolomites-467.jpg

Val Senales, Trentino-Tirol / Dolomiti

Val Senales je dolina koja se nalazi na severu italijanske pokrajine Alto Adige u Južnom Tirolu. Područje glečera doline Senales je otvoreno od septembra do juna i dostiže visinu od 3.200 metara nadmorske visine. Skijalište nudi sve što vam je potrebno da vaš zimski odmor učinite nezaboravnim iskustvom: raznovrsno područje za zimske sportove, koje se može pohvaliti jedinstvenom planinskom pozadinom u Alpima, nudi mnoge porodične mogućnosti, kao i prvoklasni smeštaj i vrhunsku kuhinju .
Skijalište je idealno polazište za staze i izazove za skijaše svih nivoa. Sa žičarske stanice sa velikim parkingom u Maso Cortu, skijaši mogu udobno doći do planinske stanice velikom gondolom za samo nekoliko minuta. U Senalesu, gde treniraju međunarodni skijaški timovi, aktivni skijaši mogu da iskoriste terene svih nivoa težine, uključujući široke padine koje su odlične za karving i sofisticiranu stazu dugu 8 km. Pored ski staza, postoje i staze za skijaško trčanje za visinske treninge na sunčanom glečeru. U dolini se nalaze terme i bazeni, kao i staze za trčanje.
VAL SENALES je dolina koja se nalazi na severu italijanske regije Alto Adige i u kojoj je smešteno mesto Maso Corto na visini 2011 m, gde je donja stanica gondola koja vodi do ledenjaka na visinu 3212 m. Zimi je Val Senales mirno porodično skijalište, a početničke staze su smeštene odmah uz donju stanicu gondola. Najviše skijaške staze započinju na samom ledenjaku na visini 3212 m i spuštaju se sve do mesta Maso Corto. Posebna atrakcija je 8 km duga crna staza pod nazivom Krijumčarska staza i vodi od ledenjaka do samog mesta.
Dužina ski staza: 30kmDužina ski staza: 30km
Ski lift sa tanjirom: 4Ski lift sa tanjirom: 4
Sedežnice: 5Sedežnice: 5
Žičara sa kabinom: 2Žičara sa kabinom: 2
Plave staze: 6kmPlave staze: 6km
Crvene staze: 16kmCrvene staze: 16km
Crne staze: 8kmCrne staze: 8km
Staze za surfovanje Staze za surfovanje
Veštački snegVeštački sneg

Vremenska prognoza Val Senales, Trentino-Tirol / Dolomiti

Vreme danas

Sunčano uz povremenu oblačnost

Brzina vetra: 2.3 km/h

26.05.

11.3 °C
Sunčano

27.05.

14.2 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

28.05.

14.8 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

29.05.

13.9 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

30.05.

15.7 °C
Kiša

31.05.

13.4 °C
Kiša

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info