Njivice

Kristalno čisto more i netaknuta priroda
/fajlovi/city/njivice-486.jpg

Njivice

Njivice, prelepo primorsko mesto smešteno na obali Crne Gore. Okruženo netaknutom prirodom, kristalno čistim morem i predivnim plažama, Njivice su omiljeno odredište turista koji žele da se opuste i uživaju u mirnom okruženju.

Nalazi se u Bokokotorskom zalivu, udaljeno je 4 km od Igala i 7 km od Herceg Novog. Ovo područje je poznato po svojim slikovitim pejzažima, bujnoj vegetaciji i impresivnim planinama koje se spuštaju do same obale. Posetioci Njivica imaju priliku da istraže ovo netaknuto prirodno bogatstvo kroz šetnje i planinarenje, pružajući nezaboravne poglede na zaliv i okolna naselja.

Jedna od najvećih atrakcija Njivica su prelepe plaže. Dugačke peščane plaže i skrivene uvale omogućavaju posetiocima da se opuste na suncu, uživaju u kupanju ili se bave raznim vodenim sportovima. More u ovom delu Crne Gore je kristalno čisto i idealno za ronjenje, pa ljubitelji podvodnog sveta mogu istražiti bogatstvo podvodnog života.

Restorani i kafići u ovom mestu nude širok izbor tradicionalnih crnogorskih specijaliteta, kao i internacionalnih kuhinja. Gosti mogu uživati u ukusnim jelima uz pogled na zalazak sunca i mirno more.

Pored uživanja na plažama, posetioci Njivica imaju mogućnost da se upuste u razne aktivnosti. Možete istraživati okolinu biciklom ili se upustiti u avanturu vožnje kajakom duž obale. Takođe, organizovane ture omogućavaju posetiocima da istraže okolne atrakcije, poput starih gradova Kotora i Herceg Novog, Nacionalnog parka Lovćen i ostalih znamenitosti Crne Gore.

Ukoliko ste ljubitelj noćnog života, Njivice takođe nude razne mogućnosti za zabavu. Barovi i klubovi na plaži organizuju žive nastupe i tematske večeri, pružajući nezaboravno iskustvo noćnog provoda.

Njivice je jedno od onih mesta koje ima nešto za svakoga. Bilo da želite da se opustite na plaži, istražujete prirodu ili se zabavljate noću, ovo prelepo mesto pruža nezaboravno iskustvo i ostavlja posetioce očarane svojom prirodnom lepotom i gostoprimstvom. Bez obzira na vaše želje i interese, Njivice će vam pružiti nezaboravno letovanje i očaravajući doživljaj Crne Gore.

Vremenska prognoza Njivice

Vreme danas

Sunčano

Brzina vetra: 2.5 km/h

21.06.

30.6 °C
Sunčano

22.06.

27.4 °C
Sunčano

23.06.

25.3 °C
Sunčano

24.06.

24.3 °C
Sunčano

25.06.

24.4 °C
Kiša

26.06.

24.7 °C
Kiša

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info