Olympic Beach

U podnožju planine Olipm, 670km od Beograda
/fajlovi/city/olympic-beach-564.png

Olympic Beach

Olimpik Bič (Olympic Beach) je poznato letovalište u podnožju planine Olipm, na obali Egejskog mora. Nalazi se na 75 km od Soluna i 670 km od Beograda, dok je od Paralije udaljeno svega nekoliko kilometra. Ova dva letovališta povezuje velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima.

Plaže Olympic Beach-a su izuzetno lepe, sa finim peskom i kristalno čistim plavim morem. Ovo mesto je veoma popularno među turistima, posebno porodicama koje žele da provedu opuštajući odmor na obali mora. Plaže su dobro organizovane, sa ležaljkama i suncobranima koje možete iznajmiti, kao i brojnim barovima i kafićima koji su smešteni duž obale.

Ovo mesto je takođe dobro povezano sa ostalim turističkim destinacijama u blizini. Možete posetiti Paraliju, živopisno letovalište sa mnogobrojnim restoranima, barovima i prodavnicama suvenira. Takođe, možete se uputiti u obližnje selo Litohoro, koje je poznato kao početna tačka za penjanje na planinu Olimp.

Olympic Beach je takođe poznat po svojoj gostoljubivosti i prijateljskoj atmosferi. Lokalni stanovnici su veoma srdačni i spremni da pomognu turistima. Ovde ćete pronaći raznovrsne smeštajne mogućnosti, uključujući hotele, apartmane i vile, koji će zadovoljiti različite budžete i ukuse posetilaca.

Temperatura vazduha u julu je oko 32 stepena, a vode 25 stepeni.

Vremenska prognoza Olympic Beach

Vreme danas

Sunčano uz povremenu oblačnost

Brzina vetra: 10.7 km/h

26.07.

26.5 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

27.07.

24.7 °C
Sunčano

28.07.

26.4 °C
Sunčano

29.07.

27.2 °C
Sunčano

30.07.

25.1 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

31.07.

27.8 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info