Rafailovići

Malo turističko naselje sa prelepom plažom
/fajlovi/city/rafailovici-673.png

Rafailovići

Rafailovići - malo turističko naselje smešteno u Crnoj Gori, na obali Jadranskog mora. Nalazi se u opštini Budva, u blizini popularnih destinacija kao što su Budva i Sveti Stefan.

Naselje Rafailovići je poznato po svojim prelepim peščanim plažama, čistom moru i slikovitom okruženju. Plaža u Rafailovićima je dugačka i široka, sa sitnim peskom i kristalno plavom vodom. Turistička sezona u ovom mestu obično traje od maja do septembra, kada posetioci dolaze da uživaju u suncu, kupanju i brojnim vodenim aktivnostima.

U blizini plaže u Rafailovićima postoje različiti restorani, kafići i prodavnice, koji pružaju raznovrsne mogućnosti za ishranu, osveženje i kupovinu suvenira. Posetioci mogu probati tradicionalna crnogorska jela, kao što su pršut, sir, riblji specijaliteti i lokalna vina.

Ovo mesto je takođe dobro povezano sa drugim delovima Crne Gore. Budva, jedan od najpoznatijih turističkih gradova u zemlji, udaljen je samo nekoliko kilometara od Rafailovića. Takođe, u blizini se nalazi i prelepo ostrvo Sveti Stefan, luksuzno letovalište smešteno na malom poluostrvu.

Bez obzira da li tražite odmor na plaži, raznoliku gastronomsku ponudu ili želite da istražujete kulturno-istorijske znamenitosti, Rafailovići imaju mnogo toga da ponude posetiocima.

Vremenska prognoza Rafailovići

Vreme danas

Sunčano

Brzina vetra: 9.4 km/h

21.06.

32.5 °C
Sunčano

22.06.

29.5 °C
Sunčano uz povremenu oblačnost

23.06.

27.4 °C
Sunčano

24.06.

26.5 °C
Sunčano

25.06.

23.4 °C
Kiša

26.06.

28.4 °C
Sunčano

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info