Sousouras Hotel Kasandra / Hanioti 3*Grčka Letovanje 2024

Lokacija na mapi

Ovaj mali hotel bungalovskog tipa nudi sve pogodnosti za aktivan odmor. Sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko velikih bungalova gde su raspoređene smeštajne jedinice. Hotel je izgrađen u mediteranskom stilu i predstavlja odličan izbor za porodičan odmor.

Sadržaj hotela: Gostima hotela na raspolaganju su sledeći sadržaji: recepcija, parking (ograničen broj mesta, samo za sopstvene automobile dok se za Rent a car doplaćuje na licu mesta), besplatan Wi Fi na javnim površinama (slabijeg protoka), otvoreni bazen koji se nalazi odmah na plaži, besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena, igralište za decu, glavni bar, snack bar pored bazena, glavni restoran, a la carte restoran, sef na recepciji. Zamena posteljine je dva puta nedeljno.

Plaža: Gradska plaža ispred hotela je peščano-šljunkovita. Ležaljke i suncobran na plaži su uz doplatu na licu mesta.

Sobe: Svih 80 hotelskih soba poseduje klima uređaj (uz doplatu), satelitsku televiziju, telefonsku liniju, fen za kosu, balkon ili terasu, a nalaze se ili u bungalovima ili u glavnoj zgradi hotela. Dečji krevetac je moguće rezervisati uz doplatu.

Standardna soba - Veličine oko 23m2, dizajnirana za 2-3 osobe, s pogledom na vrt ili more, smeštene u celom kompleksu, bilo u bungalovima ili glavnoj zgradi hotela (bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa kaučem na razvlačenje)

Standardna soba za 4 osobe - Veličine oko 23m2, dizajnirana za 2-4 osobe, s pogledom na vrt ili more, smeštene u celom kompleksu, bilo u bungalovima ili glavnoj zgradi hotela (bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa kaučem na razvlačenje)

Porodični bungalov za 4-5 osoba - Veličine oko 30 m2, smešten u vrtnim bungalovima, koji se sastoji od dve dvokrevetne sobe (dva odvojena kreveta), idealno za porodice sa decom. Predviđene za 2-5 osoba

Porodična soba - Veličine oko 30m², nalazi se u glavnoj zgradi ili baštenskim bungalovima. Sastoji od dve sobe – dnevnog boravka sa kaučem na razvlačenje i spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, Idealna za porodice sa decom.

Sadržaj objekta

Igraonica za decu
Na plaži
Bazen
Restoran
Parking
Wi-Fi
Terasa
Klima uređaj
Bar

Upoznajte Kasandra / Hanioti

Hanioti je prelepo letovalište smešteno na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, koje je deo regiona Halkidiki u Severnoj Grčkoj. Ovo je popularna destinacija među turistima zbog svojih predivnih peščanih plaža, kristalno čistog Egejskog mora i mirne atmosfere.

Glavna gradska plaža Haniotija je dobro... » Saznajte više o mestu » Vremenska prognoza Kasandra / Hanioti
Proveri cene po terminu
NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.

Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
Za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
Akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
Akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama.
Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj.
Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine.
Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
Ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
Akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana).
Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA
NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.
Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).

DODATNE NAPOMENE
Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IN-0000032, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
Šta ako mi se ne dopadne soba ?

Raspored soba određuje recepcija hotela na dan dolaska putnika shodno raspoloživim kapacitetima. Pojedini hoteli mogu se sastojati iz 2 ili više zgrada. Ukoliko putnik nije izričito ugovorio sobu sa određenim karakteristikama (spratnost, položaj, pogled more), prihvatiće bilo koju službeno registrovanu sobu opisanu u katalogu ili cenovniku bez obzira da li se ta soba nalazi u glavnoj zgradi ili pored. Recepcija će promeniti sobu klijentu ukoliko za to postoji mogućnost.

Da li je potrebno međunarodno zdravstveno osiguranje ?

Preporuka je da se pribavi međunarodno zdravstveno osiguranje.
U Vašem je interesu da obezbedite pre putovanja međunarodno zdravstveno osiguranje za
slučaj bolesti ili nezgode tokom boravka u inostranstvu. Osiguranje može biti:individualno, grupno ili
porodično. Ugovor o porodičnom zdravstvenom osiguranju zaključuje se na određeno vreme.
U našoj Poslovnici možete obezbediti polisu Dunav osiguranja.

Šta ako odustanem od putovanja ?

Vi imate pravo da odustanete od putovanja u svakom trenutku. Međutim, prilikom odustajanja nastaju određeni troškovi, koji zavise od toga koliko dana ima do početka putovanja i o kojim uslugama je reč. Ukoliko je u pitanju zamena putnika, uplaćeni novac za osobu koja je odustala može da se iskoristi za osobu koja je zamenjuje.

Da li imam neki popust ako uplatim sve unapred / odjednom?

U našoj ponudi imamo veliki broj aranžmana za koje imate dodatan popust za uplatu do određenog datuma. Takođe postoje i aranžmani sa unapred uračunatim popustom za uplatu do određenog datuma.

Sva česta pitanja

Proverite dostupnost smeštaja

Cene variraju od sezone, dana u nedelji, praznika itd...

Polazak

Br. noćenja

Br. odraslih

Br. dece

Dete 1

Dete 2

Dete 3

Dete 4

Tip sobe: Family Up to 4 pax Standard

Usluga: Noćenje sa doručkom

Pravo na povrat novca usled otkazivanja: Da

2 odraslih, 0 dece, 10 noćenja

Period: 08.Jun 2024 / 18.Jun 2024

Cena sa uračunatim popustom: 1102 EUR

Pošaljite upit za rezervaciju

Poklon vaučeri

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Više info