ili

  Registrujte nalog

Želite da budete uvek korak ispred ostalih i iskoristite sve prednosti koje pružamo? Onda je "Moj nalog" idealno mesto za vas!

Registracija na našem sajtu donosi vam brojne privilegije i povlastice. Kao naš registrovani član, bićete prvi koji će saznati za sve novosti, posebne ponude i ekskluzivne ture. Nećete više propuštati nijednu priliku za uzbudljivo putovanje koje će ispuniti vaše snove.

Ali to nije sve! Naši registrovani članovi mogu uživati u dodatnim popustima na već povoljne cene. Vaša lojalnost nagradiće se privilegijama koje su dostupne samo vama. Putujte sa nama i ostvarite neodoljive uštede, bez obzira na destinaciju koju odaberete.

Pametna opcija "Moj nalog" takođe vam pruža istoriju vaših rezervacija na jednom mestu. Bez napora ćete pregledati sve svoje putne avanture i imaćete uvid u sve prethodne destinacije koje ste posetili. Ovo je vaš virtuelni dnevnik putovanja koji će vas podsećati na nezaboravne trenutke i inspirisati za nove avanture.

Popunite jednostavan formular i postanite naš registrovani član. Budite deo naše zajednice koja ceni vašu lojalnost i želi da vam pruži najbolje iskustvo putovanja.

Poklonite nekome vaučer za putovanje

Vaučer za putovanje je savršen poklon za poslovne partnere, godišnjicu ili rođendan...

Saznaj više